Algemene voorwaarden

 

Omdat ik het belangrijk vind om misverstanden tegen te gaan, heb ik vanuit Kracht van Verwondering ook een aantal algemene voorwaarden. Deze zijn van toepassing op de levering van de producten uit de webshop die ik aanbied.

– Ik beschik niet over speciale krachten of de gave om iemand beter te maken. Ik werk vanuit Licht & Liefde en van daaruit zet ik mijn producten in.

– Persoonlijke gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, email etc. worden nooit ongevraagd aan derden verstrekt. Ik gebruik deze gegevens alleen voor het contact leggen, het opstellen van een factuur en het versturen van de producten uit de webshop.

– Na de betaling van een bestelling uit de webshop is de opdracht niet meer te annuleren omdat alle producten op maat en wens van de opdrachtgever worden gemaakt en daardoor uniek en niet aan derden verkoopbaar zijn.

– De leveringstermijn die vermeld staat bij de producten geldt vanaf het moment dat de betaling binnen is en de bestelling dus definitief is.

– Er is geen garantie van toepassing op mijn producten omdat ik met natuurlijke producten werk en die kunnen na levering nog ‘werken’. Dat betekent dat er een kleine kans bestaat dat er na verloop van tijd bijvoorbeeld door verdere droging extra barstjes in het hout ontstaan. Dat is inherent aan een natuurlijk product. Retour sturen van een product om een eenvoudige reparatie te doen is wel mogelijk. De verzendkosten (retour) komen dan voor rekening van de persoon die het product retour stuurt.